Dnes fakt nevařím !

05.05.2015 13:55

Taky to znáte? Příjdete pozdě domů z práce nebo  se vracíte z výletu, neměli jste čas se nikde najíst a máte hlad? Nechce se Vám nic vymýšlet, nemáte dopředu navařeno, kdy asi jste to měli stihnout. Děti a zbytek rodiny rozhodně tentokrát neuspokojíte pouhým krajícem namazaného chleba. Nebo jedete na dovolenou do apartmánu, máte v plánu sem tam si na jídlo zajít a kombinovat to s vlastními zásobami? Strávíte před odjezdem několik večerů zavařováním masa a přípravou jídla, které se v horším případě ještě v době pobytu zkazí? Stojí to peníze, čas a stejně to nějak není ono.

Mám pro Vás odzkoušené řešení, které sama využívám. Mám vždy po ruce nějakou tu hotovku, kterou stačí ohřát, k tomu narychlo připravím nějakou přílohu (někdy stačí i ten chleba :-)a za chvíli se kouří z talíře. 

Jaké jsou výhody? Výběr jídel  je opravdu široký. Vyrábí se ze 100% masa -  hovězí, vepřové, drůbeží, některá jídla jsou bezlepková nebo bezmasá. Objednat si můžete i polévky či paštiky. Jídlo je bez přidaných konzervantů, záruka až dva roky. A hlavně stačí jen ohřát a můžete "krmit hladovce".

A v jakém balení hotovky jsou? Buď po jedné porci ve sklenicích, nebo porce pro dva ve speciálním sáčku (tato možnost je jen u vybraných jídel). I dvojporce mají delší záruku. A hlavně při cestování je tato forma balení daleko skladnější a lehčí a vychází o něco levněji než 2 samostatné porce, které by jste koupili ve skle.  Každopádně u nás doma nejvíce frčí svíčková :-)

Pro lepší představu jak vypadá balení v sáčku

 

Balení ve sklenicích: 

A ještě jednu výhody v kostce: 

 

Další podrobnosti..

Už jste si naplánovali letošní dovolenou a řešíte jídlo? Je na to ideální čas.  Neváhejte a klikněte na www.hotovky.cz . Určitě si vyberete.  Hotovky Vám buď dodají dle zvoleného typu dopravy nebo si je můžete vyzvednout osobně přímo v provozovně.

Co dodat? Neztrácejte zbytečně čas u plotny  a užijte si ho jinak. Prostě tak, jak to máte rááááááááááááádi. Dobrou chuť!

A to není všechno.

Až do konce září resp. 31.9.2015 můžete na Vaše internetové objednávky čerpat slevu ve výši 10% . Stačí jen vyplnit formulář níže, budete přesměrováni na další stránku, kde  získáte slevový kupón a informace, jak jej využít.

 

by myschad

1/1/2015       Formulář aktuálně není k dispozici. Akce byla platná do 31.9.2015

Máte s hotovkami zkušenost?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek